Tornázz a plüssöddel

Vidovszky Sára vagyok, gyógytornász, három gyerekes anya. A korona vírus okozta rendkívüli helyzetben játékos, online tornával szerettem volna segíteni a gyerekek napi mozgását. Így született meg a Tornázz a plüssöddel! oldal.

A nagy mozgások, izomerősítés mellett a napi tornába csempésztem tartásjavító, koordináció-,egyensúly fejlesztő gyakorlatokat is. Szerettem volna a szülőket arra a napi 20 percre tehermentesíteni, amíg a gyermekük velem mozog (#kávézzaplüssöddel).

Örömmel segítettem a pedagógusok munkáját a digitális oktatás idején. Több, mint 220 iskola és óvoda csatlakozott a Tornázz a plüssöddel kezdeményezéshez!

Minden hétköznap érkezett egy új rész, amit itt a honlapon, a youtube csatornámon és a Tornázz a plüssöddel facebook oldalamon osztottam meg. Ez a 44 rész bármikor visszanézhető.

Miután újra indult az élet, igyekszem gyógytornászként hasznos anyagokat megosztani Veletek. Ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnátok tőlem, írjátok meg!

Hamarosan pedig nagy örömmel várom Budapesten gyógytorna rendelőmben személyesen azokat, akiknek gyógytornára lesz szükségük!

Kövess minket a facebookon, youtubeon és instagramon is!

Tornázz velünk Te is!

média megjelenés


Nincsenek betölthető posztok. Próbálj meg más keresést!

Előadást tartottam az Áthidaló Iskola Előkészítő Program oktatóinak

média megjelenés
Novemberben abban a megtisztelő helyzetben voltam, hogy az Áthidaló Iskola Előkészítő Program fejlesztőinek tarthattam előadást (Sanyi segítségével💀😉) arról, hogy az általuk szűrt, fejlesztett nagycsoportos gyerekek esetében mikor, miben tud segíteni egy gyógytornász.

Nagyon köszönöm a felkérést és a lehetőséget Pincz Petrának! Csapatának pedig az érdeklődő figyelmet, a sok kérdést. További nagyon eredményes munkát kívánok Nekik!
 

Tornázz a plüssöddel! a Telenor reklámban

média megjelenés
Láttátok már a Telenor reklámban a tornázó plüssöket? 🐧📺🐮

Ha látsz minket a tv-ben vagy netes reklámban, akkor nyújtózz két karoddal a plafon felé magasra és nézz a kezeid után a fejeddel 2-3x! 🙆🐶

Mozogjatok minden nap! Tartsatok...