Tornázz a plüssöddel

Vidovszky Sára vagyok, gyógytornász, három gyerekes anya. A korona vírus okozta rendkívüli helyzetben játékos, online tornával szerettem volna segíteni a gyerekek napi mozgását. Így született meg a Tornázz a plüssöddel! oldal.

A nagy mozgások, izomerősítés mellett a napi tornába csempésztem tartásjavító, koordináció-,egyensúly fejlesztő gyakorlatokat is. Szerettem volna a szülőket arra a napi 20 percre tehermentesíteni, amíg a gyermekük velem mozog (#kávézzaplüssöddel).

Örömmel segítettem a pedagógusok munkáját a digitális oktatás idején. Több, mint 220 iskola és óvoda csatlakozott a Tornázz a plüssöddel kezdeményezéshez!

Minden hétköznap érkezett egy új rész, amit itt a honlapon, a youtube csatornámon és a Tornázz a plüssöddel facebook oldalamon osztottam meg. Ez a 44 rész bármikor visszanézhető.

Miután újra indult az élet, igyekszem gyógytornászként hasznos anyagokat megosztani Veletek. Ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnátok tőlem, írjátok meg!

Hamarosan pedig nagy örömmel várom Budapesten gyógytorna rendelőmben személyesen azokat, akiknek gyógytornára lesz szükségük!

Kövess minket a facebookon, youtubeon és instagramon is!

Tornázz velünk Te is!

blog


Nincsenek betölthető posztok. Próbálj meg más keresést!

Megnyílt a gyógytorna rendelőm!

blog
Nagy nap ez a mai az életemben! Örüljetek velem! 🥰
 
2020 januárban álmodtam egy nagyot, hogy amikor legkisebb csemetém is intézménybe kerül majd, akkor belevágok az egyéni vállalkozásba. Jött a covid, lett belőle Tornázz a plüssöddel. 🤸‍♀️
 
A háttérben igyekeztem körül járni a gyógytorna vállalkozás kereteit. Elkezdtem minden intézni, sokszor elég rögös volt az út, többször gondoltam, hogy hagyom inkább. De ma a végére értem: megkaptam az antsz engedélyt. 🥂
 
Az online torna mellett mától szeretettel várok mindenkit személyesen budapesti gyógytorna rendelőmbe a IV. kerületben!
 
Őszinte leszek az ügyintézés alatt többször is azt éreztem, hogy aki ma ebben az országban becsületesen akar dolgozni, vállalkozni, hivatalos antsz engedélyt kiváltani, az abban vállaltakat maradéktalanul teljesíteni és mindenkinek számlát adni, akinek szolgáltatást nyújt, az egy ufó. 🙈
 
Ha szeretnél egy ilyen ufóval gyógyulni műtéted, sérülésed után vagy a homeoffice miatt fájós hátaddal tornázni egyet, netán gyermekednek van szüksége gyógytornára keress engem bizalommal. A torna mellett kiegészítő terápiaként lehetőséged van lágy lézer kezelésre és kinesio tape felhelyezésre is.
Várlak sok szeretettel! ❤
 
Időpontkéréshez írj nekem!

Helló 2021!

blog
🎉 HELLÓ 2021! Már vártunk!

Én legalábbis nagyon. Rengeteg tervem van erre az évre.
Neked van valami elhatározásod?

Nagyon sok új évi fogadalom a mozgással kapcsolatos. Az sem ritka, hogy...